Dada Pota Gulzaar Chhaniwala Mp3 Song 2020

Dada Pota Gulzaar Chhaniwala Mp3

Track:- Dada Pota
Duration:- 05:15
Size:- 10 MB
Singer:- Gulzaar Chhaniwala
Writer:- Gulzaar Chhaniwala
Music:- Gulzaar Chhaniwala

Mixed and Mastered by- Gulzaar Chhaniwala
Editing:- Shiva Jangra
Director, Screenplay, Concept – Gulzaar Chhaniwala
Lable:- Sonotek Haryanvi
Genre:- Haryanvi
Release:- 25/01/2020

ट्रैक: – दादा पोता
अवधि: – 03:15
आकार: – 6 एमबी
गायक: – गुलज़ार छनिवाला
लेखक: – गुलज़ार छनिवाला
संगीत: – गुलज़ार छनिवाला

मिक्स्ड एंड मस्टर्ड बाय- गुलज़ार छनिवाला
संपादन: – शिव जांगड़ा
निर्देशक, पटकथा, अवधारणा – गुलज़ार छनिवाला
लबल: – सोनोटेक हरियाणवी
शैली: – हरियाणवी
रिलीज़: – 25/01/2020

Dada Pota Gulzaar Chhaniwala Mp3 2020
Dada Pota Gulzaar Chhaniwala Mp3 2020

Dada Pota Gulzaar Chhaniwala Mp3 2020 Gulzaar New Song 2020 Free Downlaod

Tuti va cycle aage baith dhudh vo lyave tha
Paati si dhoti uski paatya sa kudta rai
Marga vo kah ke kunba rahiyo chaar deewari main
Manya na koi ibb yo jodya na judta rai

Oh vaa khaat rai uski rove bolli aaya koe beta naa
Uhke saans halak main utthe the wo shokiyo rai tha letta na

Wo aangan aala hukka bol rahya manas dil ka aachya tha
Mere mar paache na boojhe ge vo baat kati ka saacha tha

Raii dada gel sai tera Rai pota roya kyu mera
Raii chhani aale kyu aankhya aansu joreya

Ray mudke mudke ne aajya dada pota yo tera baitha ro rahya
Rae isne milti na dholi dhotti pagdi va haryane me toh rehya

Raie mudke mudke ne aajya O dada O oo ooo
Aan Aan Aan Aan Aan aan Aan

Pagdi to mil gyi dada par kaari kaari rai
Photo teri dekh kaalja sai maare kilkaari rai

Godya main beshak dum naa ho modde pai manne chadaya tha
Mere geetan main wo ras konya jo saang tere main aaya

Ye kolhu gere sain naad vaa dikhe khetya ki baad
Safedaa dhaani aala wo aapa kho rahya

Badmash Jamai AK Jatti Mp3

Ray mudke mudke ne aajya dada pota yo tera baitha ro rahya
Rae isne milti na dholi dhotti pagdi va haryane me toh rehya

Ray mudke mudke ne aajya dada pota yo tera baitha ro rahya
Rae isne milti na dholi dhotti pagdi va haryane me toh rehya

Tadke uthke jab baithak main baaja karta hokka yo
Kunbe ne aage kar jya tha tera ek bhatera rukka ho

Ye bhains bhi hejji ho rhi sain naa chre charayi chhanas ki
Jaaye paache bera paate keemat buddhe us manas ki

Dada bachpan main tutlaniya pota tera yo aaj dil ki baat bhi kahan lagya
Ar jee to ghnaa e kare hai teri aangli pakad ke khet main jaau
Par ibb tu taara main raha lagya

Ek baat batau ghnaa yaad aave sai

Ray mudke mudke ne aajya dada pota yo tera baitha ro rahya
Rae isne milti na dholi dhotti pagdi va haryane me toh rehya

Raii mudke mudke ne aajya dada pota yo tera baitha ro rahya
Raii isne milti na dholi dhotti pagdi va haryane me toh rehya

Ray mudke mudke ne aajya O dada

Teddy Bear KD Mp3 Haryanvi Download

Gulzar Chhaniwala is one of the most talented and famous singer of Haryana.
He belongs to District Bhiwani Haryana, his real name is Ashish Sharma
He started his career with the song Kasoote and that was a hugely successful song.

After the success of Kasootte he returned with kasootte 2 and this was also
a big hit like the previous song and so on Gulzar is still giving back to back
Hit Song like Yamraj, Jug Jug Jive, Laado, Warland, Devi, Randa Party

He is so humble and down to earth person comes from a middle-class family and he also made a song named Middle class. Gulzar is a star of Haryana today, but he has not just a single ego habit. That’s why he always rules the hearts of people.

Haryanvi Music Industry is growing not only in a quantitative manner but also in qualitative. Youngsters author singer and composer working excellently. In the past people were taking Haryanvi music songs just a low quality stolen matter but today’s thoughts have changed.

Dada Pota is a New Year 2020 Celebration Song by Gulzar Chhaniwala.

Devi Gulzaar Chhaniwala Mp3 Song

Dada Pota Gulzaar Chhaniwala Mp3 2020 Gulzaar New Song 2020 Free Downlaod Shiva Jangra Sonotel Haryanvi

टूटी वा साइकिल आगे बैठ दूध वो ल्यावे था
पाटी सी धोती उसकी पाट्या सा कुडता रै
मरग्या वो कह के कुन्बा रहियो चार दिवारी में
मान्या ना कोए इब्ब यो जोड्या न जुड़ता रै

ओ वा खाट रै उसकी रोवे बोल्ली आया कोए बेटा ना
उह्के सांस हलक में उठे थे वो शौकिया रै था लेट्टा न

वो आंगण आला हुक्का बोल रह्या माणस दिल आछ्या था
मेरे मर पाछै ना बुझेंगे वो बात कती का साचा था

रैय दादा गेल सै तेरा रै पोता रोया क्यूँ मेरा
रये छानिआले क्यूँ आंख्या आंसू जो रह्या

रे मुड़के मुड़के ने आज्य दादा पोता यो तेरा बैठा रो रह्या
रये इसने मिलती न धोली धोत्ती पगड़ी वा हरयाणे में टोह रह्या

रे मुड़के मुड़के ने आज्य ओ दादा ओओ ओओ
आं आं आं आं आं आं आं आं आं

पगड़ी तो मिल गयी दादा पर कारी कारी रै
फोटो तेरी देख कालजा सै मारे किल्कारी रै

गोड्या मैं बेशक दम ना हो मोड्डे पे मैंने चढ़ाया
मेरे गीतां मैं वो रस कोन्या जो सांग तेरे मैं आया

यें कोल्हू गेरैं सैं नाड वा दिक्खे खेतां की बाड़
सफेदा ढाणी आला वो आपा खो रह्या

Birthday Sumit Goswami Mp3 Haryanvi

रैय मुड़के मुड़के ने आज्य दादा पोता यो तेरा बैठा रो रह्या
रैय इसने मिलती न धोली धोत्ती पगड़ी वा हरयाणे में टोह रह्या

रै मुड़के मुड़के ने आज्य दादा पोता यो तेरा बैठा रो रह्या
रै इसने मिलती न धोली धोत्ती पगड़ी वा हरयाणे में टोह रह्या

तड़के उठके जब बैठक में बाजा करता होक्का यो
कुनबे ने आगे कर ज्या था तेरा एक भतेरा रुक्का हो

ये भैंस भी हेज्जी हो रही सैं ना चरैं चराये छानस की
जाए पाछे बेरा पाटे कीमत बुड्ढे उस मानस की

दादा बचपन मैं तुतलानिया पोता तेरा यो आज दिल की बात भी कहण लगया
अर जी तो घणा ए करे है तेरी आंगली पकड़ के खेत मैं जाऊ
पर इब्ब तूं तारयां मैं रहण लाग्या

एक बात बताऊँ घणा याद आवे सै

रैय मुड़के मुड़के ने आज्य दादा पोता यो तेरा बैठा रो रह्या
रैय इसने मिलती न धोली धोत्ती पगड़ी वा हरयाणे में टोह रह्या

रै मुड़के मुड़के ने आज्य दादा पोता यो तेरा बैठा रो रह्या
रैय इसने मिलती न धोली धोत्ती पगड़ी वा हरयाणे में टोह रह्या

रे मुड़के मुड़के ने आज्य ओ दादा ओओ ओओ
आं आं आं आं आं आं आं आं आं

Warland Gulzaar Chhaniwala Mp3

गुलज़ार छनिवाला हरियाणा के सबसे प्रतिभाशाली और प्रसिद्ध गायक हैं।
वह जिला भिवानी हरियाणा से हैं, उनका असली नाम आशीष शर्मा है
उन्होंने अपने करियर की शुरुआत कसौटी गाने से की थी और यह एक बेहद सफल गाना था।

कसूट की सफलता के बाद वह कसौटी 2 के साथ लौटे और यह भी था
पिछले गीत की तरह एक बड़ा हिट और गुलज़ार पर अभी भी बैक टू बैक दे रहा है
हिट सॉन्ग जैसे यमराज, जुग जुग जिव, लाडो, वारलैंड, देवी, रंडा पार्टी

वह बहुत विनम्र है और पृथ्वी से नीचे व्यक्ति एक मध्यमवर्गीय परिवार से आता है और उसने मध्यवर्ग नाम का एक गीत भी बनाया है। गुलज़ार आज हरियाणा के एक सितारे हैं, लेकिन उन्हें सिर्फ एक अहम् आदत नहीं है। इसलिए वह हमेशा लोगों के दिलों पर राज करते हैं।

हरियाणवी संगीत उद्योग न केवल मात्रात्मक तरीके से बढ़ रहा है, बल्कि गुणात्मक भी है। यंगस्टर्स लेखक गायक और संगीतकार उत्कृष्ट काम कर रहे हैं। अतीत में लोग हरियाणवी संगीत गीतों को कम गुणवत्ता की चोरी के मामले में ले रहे थे लेकिन आज के विचार बदल गए हैं।

दादा पोता गुलज़ार छनिवाला का न्यू ईयर 2020 सेलिब्रेशन सॉन्ग है।

Randa Perty Gulzaar Chhaniwala Mp3

Naseeb Chaudhary

Fond of Music

You may also like...

Leave a Reply