Devi Gulzar Chhaniwala Mp3

Devi Gulzar Chhaniwala Mp3

Song: Devi
Duration:- 03:58
Size:- 8 MB
Singer-Gulzaar Chhaniwala
Writer:- Gulzaar Chhaniwala
Music:-Gulzaar Chhaniwala
Mixing Mastering- Gulzaar Chhaniwala
Director:- Gulzaar Chhaniwala

Screenplay:-Gulzaar Chhaniwala
Concept:-Gulzaar Chhaniwala
Music Label:- Sonotek Cassettes
Genre:- Haryanvi
Release:- 12/12/2019

Devi Gulzar Chhaniwala Mp3
Devi Gulzar Chhaniwala Mp3

गीत: देवी
गायक-गुलज़ार छनिवाला
लेखक: – गुलज़ार छनिवाला
संगीत: -गुलज़ार छनिवाला
मिक्सिंग मास्टरींग- गुलज़ार छनिवाला
निर्देशक: – गुलज़ार छनिवाला

पटकथा: -गुलज़ार छनिवाला
अवधारणा: -गुलज़ार छनिवाला
म्यूजिक लेबल: – सोनोटेक कैसेट्स
शैली: – हरियाणवी
रिलीज: – 12/12/2019

Devi Gulzar Chhaniwala Mp3 Lyrics Latest Haryanvi Song 2019 Free Download

Na kasoor sai kapdaa ka
Na umar te dikha sai
saara fark soch ka sai
Manne maa te sikha sai

Baabul ki laado te jyada
Mol dahej aali peti ka

Va Devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove

Main kisne raavan ram kahu
Koon aacha aur kon mandaa sai
Aake chhoti kanya boli
Bhaiyaa wo uncle gandaa sai

Main kukkar usne samjhaau
Jisne shonk rai saletti kaa

Wa Devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove

Rai meri laado pe itne iljaam na lagao raye
Yaa saari umar in jakhmaa ne sambhdi thak jaagi
Thaam apni najraan ne saambh lo duniya aalo
Meri baahn aape dhakk jaagi
Meri baahn aape dhakk jaagi ……

Ek vaisya te mne pooch liya kyu paap baahn e sambhe thi
Bolli bhayi majboori thi main pet na vaisya jaami thi

Tera Tera Tarsem Jassar Mp3

Maa baap bhi apnaave konya
Bolle ghir gi tuu rogaa te
Main beti roj bachau sun
In jaalim hawasi logaan te
In jaalim hawasi logaan te ……..

Duniya naa tode foollan ne
Jadde baad bangi kheti kaa

Wa devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove

Maa..

Kadd tak beti nyu tadpengi
Kadd tak ye goli maarenge
Maa aisa din kad aavega
Jaame pe thaal bajavenge

Sabne sab kuch maa bera sai
Fer bhi bange anjaan sain rai
Chhani aale tu kyu bolle
Bhayi mere ghar me baahn sai rai

Gulzar saari tu samjha de
Paache rona rai pachheti ka

Wa devi maayi rove

Wa Devi maayi rove
Ke yo haal meri beti ka
Va Devi maayi rove hai

Gun Lable Jigar Gurlej Akhter Mp3, Gulzar Chhaniwala Devi Song Mp3 Free Download, Devi Song Haryanvi, Devi Haryanvi Song Mp3 Download, Govind Chhaniwala, Sonotek Music Haryanvi Song

Gulzar Chhaniwala is one of the most talented and famous singer of Haryana.
He belongs to District Bhiwani Haryana, his real name is Ashish Sharma
He started his career with the song Kasoote and that was a hugely successful song.

After the success of Kasootte he returned with kasootte 2 and this was also
a big hit like the previous song and so on Gulzar is still giving back to back
Hit Song like Yamraj, Jug Jug Jive, Laado, Warland, Devi

He is so humble and down to earth person comes from a middle-class family and he also made a song named Middle class. Gulzar is a star of Haryana today, but he has not just a single ego habit. That’s why he always rules the hearts of people.

Devi his new song also spreading his legacy in the music industry, It is very emotional and heart touching song
describing the conditions of women in today’s environment.


Devi is actually based on Eve Teasing and crime against women
Especially after the Hyderabad rape case, this song will really give a strong message to the people.
Who thought that women are just a thing.

Haryanvi Music Industry is growing not only in a quantitative manner but also in qualitative. Youngsters author singer and composer working excellently. In the past people were taking Haryanvi music songs just a low quality stolen matter but today’s thoughts have changed.

Devi Gulzar Chhaniwala Mp3 Lyrics Latest Haryanvi Song 2019 Free Download Free Hindi Song Download, Devi Haryanvi Song Mp3 Download, Devi Song Gulzar, Devi Song Gulzar Chhaniwala Free Mp3 Download Latest Haryanvi Song 2019

न कसूर से कपडा का
न उम्र ते दिखा से
सारा फर्क सोच का से
मैंने माँ तै सिखा से

बाबुल की लाडो ते ज्यादा
मोल दहेज आली पेटी का

वा देवी माई रोवै

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

मैं किसने रावण राम कहुँ
कोण आच्छा और कोण मन्दा सै
आके छोटी कन्या बोली
भैया वो अंकल गंदा सै

मैं कुक्कर उसने समझाऊ
जिसने शोंक रै सलेट्टी का

वा देवी माई रोवै

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

Raanjhana Arijit Sing Mp3 Download

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

रै मेरी लाडो पे इतने इल्जाम ना लगाओ रये
या साड़ी उम्र इन जखमां ने साम्भदी थक्क जागी
थाम अपणी नजराँ ने साम्भ ल्यो दुनिया आलो
मेरी बाहण आप्पे ढक्क जागी
मेरी बाहण आप्पे ढक्क जागी

एक वैश्या ते मन्ने पूछ लिया क्यूँ पाप बाहण ऐ साम्भै थी
बोल्ली भाई मजबूरी थी मैं पेट ना वैश्या जामी थी

माँ बाप भी अपनावे कोन्या बोल्ले घिर गी तू रोगां तें
मैं बेटी रोज बचाऊ सूं इन जालिम हवसी लोगां तें
इन जालिम हवसी लोगां तें। ………

दुनिया ना तोड़े फूलां ने
जद्दे बाड़ बणगी खेती का

वा देवी माई रोवै

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

माँ। ……

कद्द तक बेटी न्यू तड़पेंगी
कद तक ये गोली मारेंगे
माँ ईसा दिन कद आवेगा
जाम्मे पे थाल बजावेंगे

सबने सब कुछ माँ बेरा सै
फेर भी बणगे अणजाण सैं रै
छाँनि आले तू क्यों बोल्ले
भाई मेरे घर में बाहण सै रै

गुलज़ार सारी तू समझा दे पाच्छे रोणा रै पच्छेत्ति का

वा देवी माई रोवै

वा देवी माई रोवै
के यो हाल मेरी बेटी का
वा देवी माई रोवै

Shadow Singga Mp3 Download

गुलज़ार छनिवाला हरियाणा के सबसे प्रतिभाशाली और प्रसिद्ध गायक हैं।
वह जिला भिवानी हरियाणा से हैं, उनका असली नाम आशीष शर्मा है
उन्होंने अपने करियर की शुरुआत कसूत्ते गीत से की थी और यह एक बेहद सफल गीत था।

कसूत्ते की सफलता के बाद वह कसूत्ते 2 के साथ लौटे और यह भी था
पिछले गीत की तरह एक बड़ा हिट और गुलज़ार पर अभी भी बैक टू बैक दे रहा है
हिट सॉन्ग जैसे यमराज, जुग जुग जिव, लाडो, वारलैंड,

वह बहुत विनम्र और सहज है और एक मध्यमवर्गीय परिवार से आता है
और उन्होंने मध्यवर्ग नाम का एक गीत भी बनाया।

गुलज़ार आज हरियाणा के एक सितारे हैं
लेकिन उसमे जरा सा भी घमंड नहीं है इसलिए वह हमेशा लोगों के दिलों पर राज करते हैं।

देवी ने अपना नया गीत भी संगीत उद्योग में अपनी विरासत का प्रसार किया, यह बहुत भावुक और दिल को छूने वाला गीत है
आज के परिवेश में महिलाओं की स्थितियों का वर्णन करना।


देवी वास्तव में ईव टीजिंग और महिलाओं के खिलाफ अपराध पर आधारित है
खासकर हैदराबाद बलात्कार मामले के बाद, यह गीत वास्तव में लोगों को एक मजबूत संदेश देगा।
जो सोचते है कि महिलाएं सिर्फ एक चीज हैं।

हरियाणवी संगीत उद्योग न केवल मात्रात्मक तरीके से बढ़ रहा है, बल्कि गुणात्मक भी है। यंगस्टर्स लेखक गायक और संगीतकार उत्कृष्ट काम कर रहे हैं। अतीत में लोग हरियाणवी संगीत के गीतों को कम गुणवत्ता की चोरी के ट्यून व गानों का मार्किट मानते थे लेकिन आज के विचार बदल गए हैं।

Warland Gulzar Chhaniwala Mp3

You may also like...