Warland Gulzar Chhaniwala Mp3

Warland Gulzar Chhaniwala Mp3

Track: – Warland
Singer: – Gulzar Chhaniwala
Lyrics: – Gulzar Chhaniwala
Music: – Gulzar Chhaniwala


Mixing Mastering: – Gulzar Chhaniwala
Dop / Edit / DI: -Shiva Jangra
Director / Screenplay / Concept – Gulzar Chhaniwala

Warland Gulzar Chhaniwala Mp3
Warland Gulzar Chhaniwala Mp3

गीत: – वारलैंड
गायक: – गुलज़ार छनिवाला
गीत: – गुलज़ार छनिवाला
संगीत: -गुलज़ार छनिवाला


मिक्सिंग मास्टरींग: – गुलज़ार छनिवाला
Dop / Edit / DI: -शिवा जांगड़ा
निर्देशक / पटकथा / अवधारणा – गुलज़ार छनिवाला

 

Warland Gulzar Chhaniwala Mp3
Lyrics Latest Haryanvi Song Download

Kunbe ke laadle re jor la lie
Yaar ke to moochh nyue khadi paavegi
Chhed ke na baith jaiye gaama aala ne
Kaan tale rahapatta ki jhadi aavegi

Teen Pyaar Mayi Bapu Yaar Rakhde
Yaar rakhde rai bhayi yaar rakhde
Teen Pyaar Mayi Bapu Yaar Rakhde

Kdde mout ke soudagran ki heer bne na

Gaj ka s chahiye rai chalaan kaalja
Nyu bajaaru prrtlan te kdde teer bne naa
Gaj ka s chahiye rai chalaan kaalja
Nyu bajaaru prrtlan te kdde teer bne naa

Rai baaki
Kunbe ke laadle re jor laa liye

Haay

Kaal ka tu jaamya baal paad bol rahya
Btaa bollan te laadle ke paat jaave sai
aave jo villageran ki vailly gate pe
South filma ki ju udti re khaat jaave s

Gaadiyan ka laag rhya jo gel kaafila
Rai bete ola aali konya mere yaaran aali sain
Bande khaani dhari sai jo side seat pe
Daal konya khaandi non veg saali sai

Combination Amrit Maan Mp3 Download Latest Punjabi Song

Jonsa tu rakhe ustaad laadle
Paachle s bhinne Chhora kutta paal gya
Loggan ne btave makkhi khaagi laat pe
Kyate bolle na wo gamma aala bhinda ghaal gya

Loggan ne btave makkhi khaagi laat pe
Kyate bolle na wo gamma aala bhinda ghaal gya

Rai baaki
Kunbe ke laadle re jor laa liye

Main pahlya e tha tanne samjhagya bhayi rai
Haam chhore konya pub g se khel aala ke
Ustaada ki teri rai hath kaanch aajagi
Jab phone pe bollen bhaati jail aala ke

Maar ke ne balli poori devange tasalli
Nyu na jaaniye phona pe chhora faddu taar jya ‘

Aye delhi aali mere gelya pyar na tu laiye
Mera koe na bhrosa kon goli maar jya
Re chhaniaale jindagi te pyar na tu laiye
tera koe na bhrosa kon goli maar jya

Jonse tu dolya ka dikhave jor sai
sid di re baadi kite pdi paavegi

Hey mahadev mnne maaf kar diye
Baat meri ijjat pe aagyi thi
Iss khattr mnne ye paap kar diye
Jai bholenaath

Kunbe ke laadle re jor la lie
Yaar ke to moochh nyue khadi paavegi
Khadi paavengi khadi paavengi

Kunbe ke laadle re jor la lie

Devi Gulzar chhaniwala Mp3 Download

Gulzar Chhaniwala is one of the most talented and famous singer of Haryana.
He belongs to District Bhiwani Haryana, his real name is Ashish Sharma
He started his career with the song Kasoote and that was a hugely successful song.

After the success of Kasootte he returned with kasootte 2 and this was also
a big hit like the previous song and so on Gulzar is still giving back to back
Hit Song like Yamraj, Jug Jug Jive, Laado

He is so humble and down to earth person comes from a middle-class family and he also made a song named Middle class. Gulzar is a star of Haryana today, but he has not just a single ego habit. That’s why he always rules the hearts of people.

Devi his new song also spreading his legacy in the music industry, It is very emotional and heart touching song
describing the conditions of women in today’s environment.


Devi is actually based on Eve Teasing and crime against women
Especially after the Hyderabad rape case, this song will really give a strong message to the people.
Who thought that women are just a thing.

Warland Gulzar Chhaniwala Mp3
Lyrics Latest Haryanvi Song Download

कुनबे के लाडले रे जोर ला लिए
यार की तो मूछ न्यूए खड़ी पावेगी
छेड़ के ना बैठ जाइये गामा आला ने
कान तले रहपट्टा की झड़ी आवेगी

तीन प्यार माई बापू यार राखदे
यार राखदे रै भाई यार राखदे
तीन प्यार माई बापू यार राखदे

कद्दे मौत के सौदागरां की हीर बने ना

गज का स चाहिए रै चलान कालजा
न्यू बजारु पीतलां तें कद्दे तीर बने ना
गज का स चाहिए रै चलान कालजा
न्यू बजारु पीतलां तें कद्दे तीर बने ना

रै बाकी
कुनबे के लाडले रै जोर ला लिए

हाय। …..

काल का तू जाम्या बाल पाड़ बोल रह्या
बता बोल्लण ते लाडले के पाट जावे सै
आवे जो विलेजरां की वैल्ली गेट पे
साउथ फिल्मां की जूं उडदी रै खाट जावे सै

गाड़ियां का लाग रह्या जो गेल्या काफिला
रै बेटे ओला आली कोन्या मेरे यारा आली सैं
बन्दे खानी धरी सै जो साइड सीट पे
रै दाल कोन्या खांदी नॉन वैज साली सै

जोणसा तू राखै उस्ताद लाडले
पाछले सै भिन्ने छोरा कुत्ता पाल गया
लोगां ने बतावे माक्खी खागी लात पे
कयाते बोल्ले ना वो गाम्मा आला बिंडा घाल गया

लोगां ने बतावे माक्खी खागी लात पे
कयाते बोल्ले ना वो गाम्मा आला बिंडा घाल गया

Ankhiyon Se Goli Mare Mika Lyrics Free Mp3 Download

रै बाकी
कुनबे के लाडले रै जोर ला लिए

मैं पहल्या ए था तन्ने समझागा भाई रै
हाम छोरे कोन्या पब जी से खेल आला के
उस्तादाँ की तेरी रै हाथ कांच आजागी
जद फ़ोन रै बोलें भाती जेल आळां के

मार कै ने बल्ली पूरी देवांगे तसल्ली
न्यू ना जानिये फोनां पे छोरा फद्दू तार ज्या

ऐ दिल्ली आली मेरे गेल्या प्यार ना तू लाइए
मेरा कोए ना भरोसा कोण गोली मार ज्या
रै छाँनि आले जिंदगी ते प्यार ना तू लाइए
तेरा कोए ना भरोसा कोण गोली मार ज्या

जोणसे तू डोल्या का दिखावे जोर सै
सीडदी रै बॉडी किते पड़ी पावेगी

हे महादेव मन्ने माफ़ कर दिए
बात मेरी इज्जत पे आगी थी
इस खात्तर मन्ने ये पाप कर दिए
जय भोलेनाथ

कुनबे के लाडले रै जोर ला लिए
यार की तो मूछ न्यूए खड़ी पावेगी
खड़ी पावेगी खड़ी पावेगी

कुनबे के लाडले रै जोर ला लिए

Fire Mardi R Maan Mp3 Download Latest Haryanvi Song

गुलज़ार छनिवाला हरियाणा के सबसे प्रतिभाशाली और प्रसिद्ध गायक हैं।
वह जिला भिवानी हरियाणा से हैं, उनका असली नाम आशीष शर्मा है
उन्होंने अपने करियर की शुरुआत कसूते गीत से की थी और यह एक बेहद सफल गीत था।

कसूते की सफलता के बाद वह कसूत्ते 2 के साथ लौटे और यह भी था
  पिछले गीत की तरह एक बड़ा हिट और गुलज़ार पर अभी भी बैक टू बैक दे रहा है
  हिट सांग जैसे यमराज, जुग जुग जिव, लाडो

वह बहुत विनम्र और सहज है और एक मध्यमवर्गीय परिवार से आता है
और उन्होंने मध्यवर्ग नाम का एक गीत भी बनाया

गुलज़ार आज हरियाणा के एक सितारे हैं
लेकिन उसमे जरा सा भी घमंड नहीं है इसलिए वह हमेशा लोगों के दिलों पर राज करते हैं।

देवी ने अपना नया गीत भी संगीत उद्योग में अपनी विरासत का प्रसार किया, यह बहुत भावुक और दिल को छूने वाला गीत है
आज के परिवेश में महिलाओं की स्थितियों का वर्णन करना।

देवी वास्तव में ईव टीजिंग और महिलाओं के खिलाफ अपराध पर आधारित है
खासकर हैदराबाद बलात्कार मामले के बाद, यह गीत वास्तव में लोगों को एक मजबूत संदेश देगा।
जो सोचते है कि महिलाएं सिर्फ एक चीज हैं।

 

Jhalle Gurnam Bhullar Mp3 Download

You may also like...